Nepal: Una jornada

Aquest dissabte 20 de juny acollim a AureaSocial una jornada per a la reflexió i solidaritat respecte al desastre natural ocorregut al Nepal aquest abril i maig de 2015.

Les companyes de Jay Nepal Catalunya, junt amb DespertandoLaEducación són les dinamitzadores i ens comparteixen que  en els darrers anys, cadascuna d’elles s’ha trobat amb el Nepal i el seu poble per motius diferents. Que aquest país ha fet que els seus camins es creuessin i “ara tenim un objectiu comú: Posar el nostre granet de sorra al Nepal.”

Així doncs, des d’aquí i donant suport a aquest petit grup de persones que pensen que la millor manera d’ajudar es focalitzar-se en projectes concrets en realitats que coneixen, de forma profunda, i on hi tenen experiència, us convidem a assistir-hi. #HelpNepal

Related posts

Leave a Comment