jo Sí, Sanitat Universal

Si t’han deixat sense atenció sanitària o no et trobes bé atès/atesa… o t’indigna que hi hagi persones en aquesta situació, hi ha moltes coses que pots fer.

Una d’elles és conèixer a joSí, Sanitat Universal,  un grup de veïnes que acompanyen les persones excloses en defensa del dret a la salut i que promouen la desobediència a la reforma sanitària excloent.

Es reuneixen cada divendres, d’11h a 13h a la terrassa d’AureaSocial per a fer-te costat, recolzament mutu i denunciar els casos de desatenció médica. Pots consultar en qualsevol moment el seu últim  Butlletí Informatiu contra l’Exclusió Sanitària!

En aquest trobaràs que aquest grup de l’Eixample forma part d’un col·lectiu inmens que col·labora amb d’altres col·lectius en defensa de la salut i de veïns i veïnes de diferents associacions, repartint prop de 20.000 exemplars del nou butlletí a l’entrada de més de 20 parades de metro i tren de Barcelona i rodalies.

Com molts, a AureaSocial també percebem que la població resta sotmesa a la desinformació dels mitjans massius i a les mentides institucionals. Davant d’aquest silenci mediàtic d’un problema tan greu, que atempta contra la salut i la vida de tantes persones, donem suport a l’edició de mitjans propis de comunicació.

Com en el cas de CafèAmbLlet, aquest butlletí obre una petita escletxa per a què les persones del carrer, víctimes totes tard o d’hora d’aquest criminal canvi de model, coneguin de primera mà què està passant amb la nostra sanitat, quines conseqüències està tenint i què podem fer per evitar-ho

En la confecció d’aquestes publicacions, no hi ha hagut cap subvenció ni intromissió partidista. Han estat ideades, redactades, publicades, distribuïdes i finançades per persones preocupades per la vida i la salut de les persones, a qui agraïm especialment la seva col·laboració.

Per això, des d’AureaSocial i des de la campanya joSi, Sanitat Universal, esperem que conegueu aquest grup i, gràcies al butlletí, molta més gent es conscienciï del greu problema que tenim davant i s’uneixi de manera activa a la lluita per una sanitat de totes i per a totes les persones.

Related posts

Leave a Comment