Visita Ribot i Serra

El passat 5 de Maig a la tarda, l’alumnat de segon d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Ribot i Serra va visitar l’espai d’Àurea Social. 

L’alumnat va conèixer de primera mà el projecte de la Cooperativa Integral Catalana: cooperació, suport mutu, solidaritat, acollida i, el més important, confiança. És important el caràcter obert i assembleari del procés, que no és neutre políticament i que és inclusiu, obert a la revolució integral, obert a les persones.

El més valorat per la visita va ésser que l’espai fos autogestionat sobre els dos pilars essencials de la Salut (planta superior) i l’Educació (planta inferior), els dos béns més preuats d’una societat del benestar, i que en l’actualitat estan sent dilapidats per les retallades.

Related posts

Leave a Comment