5é Aniversari de la CIC!

Com passa el temps… ¡El proper cap de setmana del 16 al 17 de Maig, ja celebrem el Vé aniversari de la Cooperativa Integral Catalana!

Aquest any el Monogràfic gira entorn l’Educació de les persones, grans i petites, ¡clar que sí! i ens trobarem al preciós projecte Terra, a Ultramort (Baix Empordà, Girona)

El que ja us podem confirmar és l’actuació cap migdia de la clown La Paya S.A. per a que la mainada, i la també-encara-mainada gaudeixin de la seva creativitat.

dsc_0053

A partir del mateix divendres a la tarda ja ens acompanyarà Art du Soleil, que faràn un taller de moneda social per a tots els públics  afavorint el contacte local i dinamitzant diferents activitats al poble. Si el temps acompanya ¡podrem fer servir l’escenari del camió per diverses actuacions!

El mateix dissabte es durà a terme un taller dinàmic sobre assemblearisme i cap al vespre Jam Musical, així que ¡porta el teu instrument!

El diumenge hi haurà mercat d’intercanvi i en Moneda en Social. Podeu deixar els euros a casa, doncs! I per dinar un àpat ben entretingut i grupal… ja veureu, ja.

Per tenir-ho tot ben organitzat, preguem que us inscriviu a:

http://jornades.cooperativaintegral.cat

En cas que tinguessiu alguna necessitat especial o dubte, podreu contactar amb la companya rakel@cooperativa.cat

Detalls logístics aquí.

Us hi esperem!

 CARTEL_5_ANIVERSARI-CIC

 

Related posts

Leave a Comment