QiGong: L’Art de la Respiració

El QiGong (pronunciat Chi Kung) és un art mil·lenari que permet desenvolupar i movilitzar l’energia interna amb l’objectiu d’ aconseguir vitalitat, salut i promoure la longevitat.

Practicar Chi Kung fortifica la salut i prevé de malalties a través de la relaxació, l’estimulació i l’activació del cos. Es treballa sobre uns exercicis suaus i rigurosos que combinats en seqüències armòniques augmenten la consciència i capacitat corporal. És un mètode idoni per mantenir-se en forma, i protegir-se de la tensió i l’estrés quotidiani.

A AureaSocial podem assistir a classes on estudiarem el sistema LoHan Chi Kung que té el seu orígen en el Chi Kung utilitzat pels monjos Shaolin com a part del seu entrenament. És un estil que abasta una àmplia metodología apta per a diversos estats de salut. Aprendrem exercicis simples que fàcilment es podran aplicar a casa i estudiarem la forma de Sup Baat LoHan, les 18 mans de LoHan.

Es treballa la respiració per incrementar l’oxigenació del cos i enfortir el pulmó, la flexibilitat i movilitat articular per eliminar dolències enquistades, la relaxació per armonitzar les emocions i tranquilitzar la ment.

Són classes guiades segons les necessitats de la gent que ve a participar d’elles i es demana una aportació voluntària o a través de l’intercanvi.

Consulta el Calendari per saber-ne més.

Related posts

Leave a Comment