AureaSocial renova el web

Rera més d’un mes en línia, la nova web d’AureaSocial sembla haver superat la prova de navegació i usabilitat per part de les usuàries que us hi heu acostat. Així que… ja  podem dir que AureaSocial té nova web!!!

 

Més notícies…

Volem enxarxar-nos amb el barri, la ciutat… amb tota la societat i obrir-nos al que succeeix al nostre voltant; per això, la nostra web adopta un format més periodístic.

A la portada us oferim una visió general de conjunt amb el més destacat i les últimes novetats, on ara hi té cabuda tot tipus de notícies que considerem rellevants, demés del que passa a AureaSocial.

 

portada

 
Més organització…

Hem reorganitzat els continguts en blocs temàtics per a que pogueu consultar els nostres articles, esdeveniments, etc. d’una forma senzilla, incorporant a l’interior de la web un menú lateral d’accès directe al bloc temàtic que seleccioneu: activitats, esdeveniments,  educació, salut, notícies, xarxes… Per a que pogueu veure en una sola pantalla el màxim d’entrades de cada categoria.

 

BLOGVISUAL

 

A les barres laterals, també es recullen destacades les últimes publicacions de cada secció i, junt a cada un dels articles n’apareixen recomenats d’altres que tenen relació amb l’assumpte que estigueu consultant.

 

interior

 

Hem separat els continguts dinàmics de la informació bàsica, simplificant-la i recollint-la al menú superior. Podreu accedir al calendari o les activitats i sales directament, mantenint les dades de contacte sempre a la vista, per poder-vos respondre ràpidament a qualsevol dubte o consulta.

A peu de web, un slider de text us mantindrà informades a l’instant de les últimes publicacions.

 
Més visual i social…

Demés d’ésser més visual, ara el nou disseny incorpora la possibilitat de compartir els nostres articles a les xarxes socials amb un sol clic o veure els nostres tuits a temps real mentre es navega per la pàgina.

 

twitter-footer

 
Pròximament…

Aviat afegirem noves opcions i seccions, com un espai de debat, un aparador (que mostrarà la música, documentals, llibres, manuals, productes de la CIC, etc. que podreu trobar a AureaSocial) i posarem en marxa la tant esperada newsletter per mantenir-vos puntualment informades de les darreres novetats.

Estem desenvolupant una bona quantitat de petits detalls per a que la pàgina adquireixi tota la seva funcionalitat.

De moment, hem afegit també millores en l’edició interna per a facilitar la tasca de les redactores, milllorant la implementació de les imatges i fer la pàgina més atractiva a qui la visiti, podent-nos llegir ja des dels mòvils o tauletes en un format adaptat a aquests dispositius.

Encara queda molta feina per endavant per a que aquesta nova trajectoria afianci la seva forma, també per encaixar a la nova graella el contingut generat fins ara que, com veureu, és molt! De manera que, davant qualsevol qüestió que considereu que pot millorar-se o desenvolupar-se, o si voleu col·laborar amb noslatre en aquest “work in progress” de la web d’AureaSocial, podeu contactar amb: comunicacio@aureasocial.org.

Utilitzem una llicència Creative Commons 3.0, com en totes les pàgines creades per la Comissió de Comunicació de la Cooperativa Integral Catalana. Esperem que us sigui útil, de fàcil navegació i que compartiu amb tot el món aquella informació que considereu interessant.

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment