Art Lliure

Art Lliure, en paraules de la nostra amiga Sophie, és una proposta totalment acord a l’educació lliure. Res està dirigit. Es posen materials a la disposició de criatures i adults, per deixar que s’expressin amb ells. Els únics límits són el respecte a l’espai de l’altre i el respecte al lloc on creem.

 

L’animadora està disponible per posar a disposició el material, acompanyar alguna persona que ho demani, donar ajuda, o explicar el perquè i el com de l’art o el tipus de material utilitzat a qui en vol saber més… Però sinó, està present sabent-se fer “invisible”.

Aquest tipus de tallers de vàries “arts” contemplen:
– Pintura: compartint un paper gegant entre totes, amb pintura acrílica que pot ésser sòlida o bé barrejant-la amb aigua, pinzells de varis tamanys, utilitzant les mans, teles, bufant…
– Argila: argila, eines senzilles, aigua i esponges.
– Tinta xinesa: pinzells i plomes de fusta, paper d’arròs…
– Teles: tallar, enganxar, cosir, pintar…

Tot es fa amb materials d’alta qualitat, comprat en botigues de belles arts (o sigui “no per criatures”, de botigues de manualitats) per un acostament de material diferent per elles, i un plaer per a totes…

El taller està obert a totes les edats (demanem un adult acompanyant per cada criatura menor de 4 anys) i es realitza cada dilluns d’11h30 a 15h30 a AureaSocial.

¡Esperem que us agradi!

Related posts

Leave a Comment