Vaga de Lloguers i el Comité de Defensa Econòmica

Aquest dijous a les 19h tenim el plaer de rebre un autèntic apassionat dels moviments llibertaris, els i les maquis i l’Escola Moderna: Manel Aisa. Ell és un dels encarregats de conservar físicament l’ànima de la Rosa de foc que fou Barcelona i amb motiu de la publicació de La huelga de alquileres y el comité de defensa económica. Barcelona, abril-diciembre de 1931, l’hem convidat a compartir amb nosaltres el seu amor per la difusió d’aquest període tant recent com silenciat.

ateneu-enciclopc3a8dic-i-popular

Desitgem aprofitar l’ocasió per donar suport i visibilitat de les necessitats d’un local per acollir la gran quantitat de documents que conserva l’arxiu de l’Ateneu Enciclopèdic Popular, ara al Passeig Sant Joan, on Manel duu a terme la seva tasca. Parlem de més de 12.000 diaris i 25.000 llibres. Des d’aquí, especialment aquest dijous i a través d’una exposició mensual a AureaSocial, donem suport als joves del Raval que lluiten per a que l’Ateneu retorni al barri, al carrer Erasme Janer i sigui una realitat des d’on reivindicar la memòria del moviment obrer, i seguir treballant.

 

Related posts

Leave a Comment

La huelga de alquileres baratos, 1931

Aquest dijous a les 19h tenim el plaer de rebre un autèntic apassionat dels moviments llibertaris, els i les maquis i l’Escola Moderna: Manel Aisa. Ell és un dels encarregats de conservar físicament l’ànima de la Rosa de foc que fou Barcelona i amb motiu de la publicació de La huelga de alquileres y el comité de defensa económica. Barcelona, abril-diciembre de 1931, l’hem convidat a compartir amb nosaltres el seu amor per la difusió d’aquest període tant recent com silenciat.

ateneu-enciclopc3a8dic-i-popular

Desitgem aprofitar l’ocasió per donar suport i visibilitat de les necessitats d’un local per acollir la gran quantitat de documents que conserva l’arxiu de l’Ateneu Enciclopèdic Popular, ara al Passeig Sant Joan, on Manel duu a terme la seva tasca. Parlem de més de 12.000 diaris i 25.000 llibres. Des d’aquí, especialment aquest dijous i a través d’una exposició mensual a AureaSocial, donem suport als joves del Raval que lluiten per a que l’Ateneu retorni al barri, al carrer Erasme Janer i sigui una realitat des d’on reivindicar la memòria del moviment obrer, i seguir treballant.

 

Related posts

Leave a Comment