Xerrada-debat: Les plantes prohibides

XERRADA-DEBAT DE JOSEP PÀMIES EL 12 DE FEBRER A LES 19:00 h.

«Les plantes prohibides»

Comparteix amb nosaltres el seu coneixement amb algunes plantes que ens poden ajudar en processos de Vida que la nostra biologia no pugui, per algun motiu afrontar, la seva conferència ens ve a aportar plantes útils perquè al moment que les necessitem les puguem utilitzar amb cura i lliurement, gràcies per la seva dedicació, activisme i lliure aportació a la comunitat!

Josep Pàmies és un agricultor conegut pel seu suport a la iniciativa legislativa popular contra els transgènics a Catalunya, i per ser membre de l’associació “La dolça revolució”, des d’on promou el coneixement i ús de les plantes medicinals.

https://joseppamies.wordpress.com/

 

pamies

Related posts

One Thought to “Xerrada-debat: Les plantes prohibides”

  1. Hola , super interessant la xerrada del Sr. Pamies
    Em podrien enviar el resum del power-point.
    Moltes gràcies

Leave a Comment