Taller intensiu: La casa que m’habita

Dijous 29 de gener, taller intensiu de 16:00 a 20:00 h.

Dinamitza: Bettine Grunschel.

Si la casa que habito (el meu cos) està construïda per la por, la desconfiança, la no aprovació, la crítica negativa, la rancúnia… és hora de revisar-ho i potser tirar-ne algunes parts a terra i reforçar l’estructura, ampliar-ne les finestres i canviar-ne el sostre i l’horitzó.

Taller del Programa de Desenvolupament Personal La Casa que em habita

Som obres en construcció, en constant metamorfosi. Som habitats per intangibles, les nostres emocions, pensaments, valors, somnis Vam anar construïts a partir de tot el que ens va arribar i ens seguim construint, destil·lant i transformant els impactes de les nostres experiències vitals. Tant la nostra casa fet per totxos i fusta, com la nostra casa interior, fonament, estructura, façana, portes, teulada . Si el material pel qual està feta la nostra casa és amor, cura, respecte, permís, alegria, confiança la nostra casa ens sosté, ens dóna aixopluc i ens permet fluir lliurement. Si en canvi està feta per la por, desconfiança, no aprovació, crítica negativa, rancor, és hora de revisar i potser enderrocar parts i reforçar l’estructura, ampliar les finestres i canviar sostre i horitzó.

El programa La Casa que em habita ‘reuneix diverses eines de Coaching, Educació Emocional tenint com a base l’Ecologia Emocional.

Entrada lliure 

Cal fer inscripció enviant un mail a: la.casa.que.me.habita@gmail.com

Related posts

3 Thoughts to “Taller intensiu: La casa que m’habita”

  1. Celia

    Bones!
    Trobo excelent aquesta iniciativa i m’agradaria assistir al taller

  2. jose

    Hola. Diverses persones que estem fem el taller de Comunicació No Violenta a l’Aurea Social els dijous hem decidit venir a aquest taller.

  3. El taller es el día 26 de Febrero de 17 a 21 horas !!! Soy Bettina, la facilitadora, y me encantaría que actualizarías la información …. gracias

Leave a Comment