Taller de Biodansa

TALLER DE BIODANSA. UN CAMÍ PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Dinamitza: Alba Álvarez.

Els dijous a partir del 17 de setembre

Event al Facebook

La biodansa ens convida a dansar la vida, a l’expressió saludable del que som, i per això no cal saber ballar. És una proposta que ens porta a través de la música, el moviment, els emocions i el grup, a l’experiència intensa de l’Aquí i Llaura, i a l’encontre autèntic d’un mateix, de l’altre i d’allò que ens envolta.

[Nota de l’organització: És de gran ajuda que les persones interessades s’inscriguin a la direcció biodansaambgracia@gmail.com per a que la facilitadora, així com la resta de l’espai d’AureaSocial, puguin conèixer el nombre de participants i mostrar-nos un(e)s a altres la reciprocitat més curosa]

cartell_AUREASOCIAL (2)_001

 

 

Related posts

Leave a Comment