Comu Català

Per aquest proper 9 de Gener a les 11h, us proposem una mica la història d’el Comú Català, de la mà d’en David Algarra Bascón, nascut a Hospitalet de Llobregat a finals dels 60, i resident actualment a Igualada. Informàtic de professió, és també aficionat a l’astronomia i membre fundador del grup Astroanoia, és membre de l’Associació pel Desenvolupament de la Consciència i l’Autorrealització, agricultor aficionat, impulsor del moviment per una Revolució Integral, polifacètic i autodidacta.

Ha dedicat els darrers tres anys a una recerca sobre la història popular a Catalunya, els béns comunals, les assemblees veïnals d’autogovern, la rul·lalia i costums camperoles, la cultura, oficis  i art popular. Des de l’edat mitjana fins la modernitat, i com aquestes realitats han anat desapareixent en els darrers segles.

La intenció és, doncs,  plantejar un apropament a la història catalana des d’un enfoc únic i realístic, com pocs investigadors han assolit fins ara.

elcomu-AS-web

Related posts

Leave a Comment