El Banc Expropiat SEGUEIX EN PERILL DE DESALLOTJAMENT!

Des de AureaSocial volem fer ressò de la següent informació:

https://bancexpropiatgracia.wordpress.com/2014/12/02/prorroga-fins-al-31-de-desembre-resistirem/

 

Pròrroga fins al 31 de desembre: Resistirem!

No han vingut.

L’ordre d’execució de desallotjament que teníem fixada per a la 2a quinzena de novembre no s’ha produït. No sabem quins són els motius que han portat als mossos d’esquadra a sol.licitar una pròrroga fins al 31 de desembre. Però sabem que és així, i continuem dient que no marxem, que resistirem i que us seguim necessitant. Volem donar les gràcies pel suport que estem rebent de totes les persones que es van passant pel Banc, d’aquelles que estan atentes al dia que vinguin i de les que se sumen a les convocatòries a la resta de barris i pobles. Totes formem part de la resistència. La vostra solidaritat està fent possible que continuem amb forces per encarar aquest mes de desembre.

Així doncs el desallotjament del Banc Expropiat es pot produir en qualsevol moment del mes de desembre. No volem que això passi, intentarem aturar-lo, i això només ho podem fer amb el suport de totes plegades.

 

El Banc Expropiat resisteix from SuportMutu on Vimeo.

Related posts

Leave a Comment