Taller teatre de l’oprimit

29 i 30 de novembre de 10:00 h a 20:00 h

Partint de la base que tots som actors potencials, crearem escenes que reflecteixin situacions que hem viscut com opriments ia través de la representació del conflicte davant el públic, aquest podrà intervenir en l’escena passant de ser espectador” a espectactor”, podent substituir al personatge oprimit i proposar nous desenllaços, tractant d’arribar a una presa de consciència i proposar diferents possibilitats davant la situació sujerida.
Treballarem amb diferents dinàmiques: desmecanización, cohesió, expressió que ens serveixin per crear una obra conjunta de Teatre Fòrum a partir de les propostes que sorgeixin del grup.

activitat lliure

Tel.635851566
correu electrònic: pruscalleda@hotmail.com

Related posts

Leave a Comment