El Banc Expropiat ja te data de desallotjament

 Des de AureaSocial volem fer ressò de la següent informació
Es demana maxima difussió:

Veïnes,

Us comuniquem que el Banc Expropiat del barri d Gracia, seu, entre altres col·lectius i activitats, de l’AVdG, ja te data de desallotjament. Serà en qualsevol moment de la segona quinzena de novembre.
Sabeu que des de l’AVdG sempre hem estat unes fermes defensores del Banc com espai d’auto-organització, solidaritat i suport mutu, i és per això que us fem una crida a defensar-lo. Durant aquests tres anys al Banc Expropiat s’han desenvolupat infinitat de tallers gratuïts, un cine fòrum, botigues de roba i llibres gratis, una biblioteca… i han trobat el seu lloc alguns dels grups de treball de l’AVdG com ara la “Xarxa d’Aliments”, el Grup d’Habitatge, el Grup de Debats.
És per tot això que hem fet una entrada al bloc de l’Assemblea per donar tot el nostre suport al Banc i oposar-nos al seu desallotjament http://assembleadegracia.com/blog/amb-amor-pel-banc-expropiat/ , com també volem animar-vos a ser part activa de la defensa d’aquest espai i del “Casal Popular Tres Lliris” (també en perill de desallotjament), i us convoquem a la manifestació del proper dia 15 de novembre, a les 12h. del matí, a la Plaça de la Revolució https://bancexpropiatgracia.files.wordpress.com/2014/11/mani15n.jpeg. Us agrairíem la màxima difusió.
Us informem, també, que “La Xarxa d’Aliments” està obrint el quiosc de la Plaça de La Revolució, cada tarda, per a donar informació del procés i com es pot col·labora a la defensa d’aquest espai.
Per a finalitzar us enviem uns enllaços als cartells que han fet al Banc Expropiat per la campanya contra el desallotjament per si voleu imprimir-los i/o fer la màxima difusió.
VOLEM EL BANC EXPROPIAT I MIL BANCS EXPROPIATS MÉS.

lluitem-web beneficis-web fc3a8rtil-web

Related posts

Leave a Comment