Xerrada: Eneagrama i autoconeixement, Ego vs Essència

Dimarts 21 d’octubre a les 20:00 h

Xerrada dinàmica sobre el Eneagrama, sistema ancestral d’autoconeixement profund lligat a la presa de consciència i visibilització personal de les estratègies de l’Ego per ocultar amb els seus mecanismes automàtics l’Essència que nia en tot ésser humà.

El treball amb l’Eneagrama ens facilita descobrir la resposta als esquemes familiars i culturals que d’infants adoptem davant les situacions de manca d’amor, els traumes i les pressions de l’ambient per ser diferents al que érem: éssers connectats amb l’Ésser , amb tot el que ÉS.

Parlaré i debatrem sobre com de donen les fixacions mentals (falses creences sobre el món i un @ mateix @) i les respostes emocionals automàtiques (passions repetitives) amb què ens enfrontem al món de formes poc fluides o eficaços i generadores d’infelicitat i conflictes. De com es poden desmantellar i posar l’Ego al servei de l’Essència i una vida més lliure.

contacte: beatriz_domin@yahoo.es

Related posts

Leave a Comment