Exposició: “Els murs a Haití parlen”

Des del 9 fins al 31 d’octubre

Tretze obres d’artistes urbans haitians es troben de pas per Barcelona. Després de la seva primera exhibició el mes de juliol, ara hem volgut reprendre els debats vinculats amb la riquesa artística i cultural d’Haití i, alhora, debatre sobre els problemes i els desafiaments als quals s’enfronta aquest país del Carib. Per a això, durant el mes d’octubre s’exhibirà a AureaSocial (carrer de Sardenya, 263) aquesta mostra fotodocumental de grafits i murals elaborats per artistes que han intervingut en els murs de Port-au-Prince i de Jacmel (Haití) amb l’ànim de plasmar-hi una mirada pròpia sobre el seu món, la seva història, els seus desitjos i creences. De fet, aquestes intervencions urbanes, espontànies i no regulades, amplien les narratives sobre l’experiència d’habitar aquestes dues ciutats haitianes des de la particularitat del llenguatge no verbal inscrit a les parets —abans silents.

Cartel Catalán-logo031014

Related posts

Leave a Comment