Inauguració ShareFest Barcelona

sharebanner

 

 

 

 

El ShareFest agrupa “esdeveniments participatius dissenyats per connectar a l’economia local del bé comú. Varien des de ser petits esdeveniments íntims del comparitr dins d’organitzacions comunitàries, com bancs del temps, fins a ser trobades a gran escala i de diversos dies i per a milers de persones”

A Barcelona, ​​el ShareFest es durà a terme en diverses localitzacions com l’Hort Del Xino al raval, entre d’altres, i aquest dissabte 31 de maig es farà una primera reunió / celebració per inaugurar l’esdeveniment a la terrassa de AureaSocial a partir de les 17 hores, on es convoca a totes les persones que vulguin participar i col · laborar. Es faran presentacions informals i s’explicaran les activitats i propostes plantejades, els grups de treball oberts, etc .. el ShareFest el fem entre totes, així que t’esperem!

haurà pica pica, però si vols porta alguna cosa per compartir també 🙂

http://hablab.roig21crea.org/?page_id=31

contacte: ale@cooperativa.cat

Related posts

2 Thoughts to “Inauguració ShareFest Barcelona”

  1. Hola, volia saber com va anar la reunió i quns són els propers passos. gràcies

    1. aureasocial

      Hola Andreu, puedes contactar a Ale para esto:
      ale@cooperativa.cat

Leave a Comment