Per una banca ètica i social

Dijous 20 de febrer a les 19:00 h

Des de l’Assemblea del Procés Constituent dels barris de l’Eixample dret, Sagrada Família i Fort Pienc us convidem a una xerrada-debat amb el títol: “Per una banca ètica i social”. L’objectiu d’aquesta activitat és debatre sobre el primer punt del Manifest per un Procés Constituent (o com a mínim d’una part del mateix), que diu:

“Expropiació de la banca privada, defensa d’una banca pública i ètica, fre a l’especulació financera, fiscalitat justa, auditoria del deute i impagament del deute il·legítim”

Per això, portarem dues persones que formen part de col·lectius que coneixen la situació actual del sistema bancari i tenen propostes alternatives per superar-lo. En concret, comptarem amb la presència de l’Helga Rovira, membre de la Cooperativa de Banca Ètica “Fiare” i l’Enric Marín, membre del col·lectiu [des]banka. Després de les seves intervencions obrirem un torn de debat, preguntes, etc.

http://www.procesconstituent.cat/ca/

perunabancaeticaisocial

Related posts

Leave a Comment