L’Ateneu Popular Eixample, risc de desallotjament

«L’Ateneu es queda! El barri contra l’especulació», va ser el lema de la jornada organitzada pels col·lectius de l’Ateneu Popular de l’Eixample el passat 11 de gener per denunciar el procés judicial de desallotjament del centre social, okupat des de fa 9 anys al número 3 del passatge Conradí.

Després d’una cercavila reivindicativa pel barri, es van fer diverses activitats a la plaça Sagrada Família amb la participació de bastoners i castellers del barri, espais d’informació, taules rodones i un interessant debat per conèixer la problemàtica i les situacions d’especulació que es viuen al barri, per reflexionar i aportar-hi idees.

Compartim un vídeo-crònica de la jornada contra el desallotjament celebrada l’11 de gener, realitzada per companyes de la CIC.

Avui, a Catalunya, molts altres espais alliberats es troben sota l’amenaça d’intrusió i tancament per part de les “forces de l’ordre”. Fem difusió d’alguns d’aquests espais al web de la Cooperativa Integral Catalana (CIC). Clica aquí per veure l’article.


	

Related posts

Leave a Comment