22 de novembre. Assemblea de col·lectivització d’AureaSocial

Construïm un sistema públic cooperatiu integral.

AureaSocial un projecte públic de la Cooperativa Integral Catalana.

Col·lectivitzem AureaSocial.

Aquest divendres 22 de novembre tothom és convocat i convidat a assistir i participar a l’assemblea de col·lectivització d’AureaSocial a les 19:00 h (Sardenya, 263, Barcelona).

Si ens organitzem de manera col·lectiva i cooperativa podem generar iniciatives que tinguin com a objectiu cobrir les necessitats de tothom, per recuperar el que és públic com un bé col·lectiu —ni estatal ni privat— una forma natural de gestió emanada de la cooperació entre éssers humans. Per això necessitem, per una banda, promoure la col·lectivització de béns, terrenys o immobles i, per una altra banda, empoderar-nos i passar de l’assistencialisme al cooperativisme, superar l’estat de benestar desitjat per un sistema de xarxes de suport mutu.

L’estat ens vol dòcils i dependents; nosaltres apostem per l’acció de cooperar des de l’autonomia, i per decidir col·lectivament quines són les nostres necessitats materials i no materials. És per això que AureaSocial, com a projecte incubadora de molts projectes comuns i per la seva gran espacialitat i potencialitat com a immoble al centre de Barcelona, no es pot deixar perdre i ha de ser el referent que tots desitgem.

Ordre del dia de l’assemblea del 22 novembre 2013

1 Situació actual i diferents possibilitats d’acció [Vegeu aquest vincle: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/decision/view/232501.]
(Segons l’advocada ens tenen com a «personats» davant el jutjat com a arrendataris del local.)

2 Pluja d’idees per començar amb una campanya nova i innovadora de col·lectivització.

  • Proposta de títols positius de la campanya (textos i propostes enviades per correu ja aplegats)
  • Proposta de sortir a centre socials, col·lectius, okupes, biblioteques, espais púbics etc. a fer xerrades, obres de teatre, performances, tot d’accions per atraure la gent al projecte públic de AureaSocial.

3 Campanya de microfinançament per fer una nova campanya de col·lectivització.

  • Hackers de Calafou (suport).
  • Arc du Solei (possible suport de difusió).
  • TaperwArt presenta el seu treball previ d’estudi sobre la situació.

4 Com col·lectivitzem AureaSocial?

 

Related posts

Leave a Comment