Pase documental: “La voz del viento”

Divendres a les 19h

El cicle de cinema documental autofinançat col·lectivament, es presenta amb l’objectiu de promoure el cinema documental proper i de qualitat, enmarcat dins de la campanya de col·lectivització d’AureaSocial. Tots els documentals tenen en comú que s’han finançat (i s’han donat a conèixer) a través de campanyes de micromecenatge o crowdfunding.

Jean Luc Danneyrolles, pagès de la Provença Francesa i Carlos Pons, documentalista Espanyol, organitzen un viatge cap a Granada a la trobada de projectes socials alternatius. S’enrolen un càmera i parteixen durant els grans freds de febrer del 2012, portant amb si com a moneda de canvi una gran col · lecció de Llavors. El testimoni d’un moviment que creix …. Un altre món és possible aquí i ara.

Utilitzant com a fil conductor les llavors que es van intercanviant durant el viatge i les trobades amb 35 dels moltíssims projectes que estan germinant a la Mediterrània occidental, reflexionarem sobre aquest altre viatge col · lectiu cap al nou món, al voltant de l’agroecologia, el decreixement , la cooperació, la permacultura, l’empoderament personal i popular i el canvi de paradigma (del material / econòmic al factor humà i més enllà).

http://vimeo.com/41801235

SinopsisSemillasviento

Related posts

Leave a Comment