Celebrem l’aniversari d’AureaSocial!!!

Aquest mes de juny celebrem l’aniversari d’AureaSocial, projecte autònom d’iniciativa col·lectivitzada de la Cooperativa Integral Catalana. Ja hem fet un any de trajectòria i volem proposar-vos un espai de reflexió, posada en comú i celebració.

Per celebrar aquest primer any de vida al barri us convidem a conèixer-nos i a compartir l’aniversari amb nosaltres en una jornada de portes obertes, aquest dijous 27 de juny durant tot el dia.

El dissabte 29 i el diumenge 30, durant tot el dia, estarem treballant intensament en la preparació de la terrassa perquè els infants del Casal Viu, que tindrem a AureaSocial al juliol, puguin gaudir-la els dies calorosos d’estiu. Aprofitem de comentar algunes cosetes que ens vindrien bé per al casal, per si algú vol col · laborar: pegats de bici per arreglar la piscina, paper, pintures, pinzells, fang, matalassos, estores o similar, revistes i diaris, teles i roba vella per fer disfresses, paraigües, i tot allò que es pugui convertir en una cosa bonica…

Com a tancament i celebració, us invitem a participar d’un recital poètic el diumenge 30 a les 20:00 h. Hi haurà micro obert per a totes les persones que s’animin a compartir versos.

Us hi esperem!

femhoposible

Related posts

Leave a Comment