Nous horaris del Centre d’Autogestió Primària de Salut (CAPS)

IMG_0457El  Centre de Autogestio Primària de Salut (CAPS) d’AureaSocial, comunica que els facilitadors i les facilitadores de salut es troben a disposició de totes les persones que necessitin ser acollides en qualsevol situació de salut.

El CAPS obre els dimarts, dimecres i dijous de 10:00 a 13:00 hores.  Els facilitadors i les facilitadores de salut són persones capacitades en múltiples coneixements de salut i posen a disposició de tothom la seva experiència amb eines que poden ser útils en la gestió de la salut. El CAPS us convida a la salut activa-participativa des del Sistema de Salut Publica Cooperativista. Informa-te’n i actua amb la salut autogestionada.

Related posts

4 Thoughts to “Nous horaris del Centre d’Autogestió Primària de Salut (CAPS)”

 1. Hola chic@s,

  Me gustaría poder trabajar con vosotr@s como facilitadora de salud y saber si puedo recibir formación en este campo por parte de Aurea Social. El otro día, una chica que tiene contacto con vosotr@s, me informaba que se estaban haiendo cursos en este campo para poder trabajar en este sector más adelante.
  Espero que me comenteis.

  Salud y saludos,

  Mònica

  1. teresagb

   Hola Mònica, pot escriure al correo salut@cooperativaintegral.cat per poder enviar-te les properes convocatòries de la formació de facilitadors que es realitza mensualment en Aurea Social.
   Salut!

 2. josep lluis perez

  Hola,

  Dues coses. ¿podeu enviar-me les convocatòries de formació per a facilitadors de salut?
  Dlatra banda, després de l’estiu, ¿podria venir alguna persona a parlar sobre el Centre d’Autogestió Primària de Salut i sobre l’autogestió de la salut, a Martorelles? Som l’associació SALVIA -Salut i vida ALternativa – amb seu a Martorelles. La xerrada la faríem a la biblioteca municipal.
  Gràcies

  Salut

  1. duub

   Bones,
   posa’t en contacte amb l’oficina de salut: salut@cooperativaintegral.cat per parlar amb ells

Leave a Comment