Jornada per aprendre a acompanyar en l’adolescència

JORNADES CARTELL ALBADA  8 juny 2013 a l’Albada. Arbúcies.

Tota la informació i el cartell >>> http://albadaviva.blogspot.com.es/2013/05/jornada-aprendiendo-acompanar-la.html
Sentim que en la nostra societat ja s’ha començat un nou camí en l’educació respectuosa per als més petits, però, quan vam arribar a l’adolescència ens sentim perdudes, gairebé sense referents.  L’objectiu d’aquestes jornades és buscar nous recursos i crear entre totes nous referents, per poder acompanyar els i joves des del màxim respecte.
Estem preparant tot un dia intensiu, en què aquestes persones podran compartir la seva vivència i exposar el seu aprenentatge.

Els ponents són persones amb diferents experiències en l’àmbit de l’educació o de l’acompanyament terapèutic amb adolescents, cocreadors de nous recursos i nous referents per a aquesta etapa de l’educació i acompanyament.

Lydia Cuervas (Coordinadora Pedagògica i Humana de l’Albada).
Amb àmplia experiència com a acompanyant d’Educació Lliure i Educació a Casa. Co-fundadora de 3 projectes d’educació lliure, entre ells l’Albada.

Noel Pinto (Acompanyant de la comunitat d’Adolescents de l’Albada).
Cofundador, coordinador i educador en “Genunió-Palúre”, escola d’educació lliure. 10 anys acompanyant processos de desenvolupament en petits i adults a través de la recerca de l’equilibri entre el que som (portem) i el que volem i podem ser, compartint maletes de viatge mitjançant la interacció en un espai cuidat i protegit, en el qual sentir-nos segures, lluny dels judicis, les etiquetes, lluny de tot el que no ens permet créixer.

Farners Aymerich. Escoltant
Treballadora Social, diplomada en Medicina xinesa, directora del centre Nuitat. Actualment fa suport terapèutic tant a alumnes com a professors de l’institut d’Arbucies.


Nunila Loez Salamero. Trobada amb la nostra pròpia ombra per Alliberar la Llum de l’adolescent.
De professió “Cuentista”, escriptora de “La Ventafocs que no volia menjar perdius” i “Contes per abans de desperter”. Transgressora de realitats i acompanyant en la transformació del que impost. Experiència com a mare d’adolescent.

Carlos Gonzalez. Educar adolescents amb Luz Pròpia.
Llicenciat en Ciències Físiques, amb 24 anys d’experiència com a mestre de matemàtiques i física per a adolescents. Investigador i divulgador dels nous paradigmes científics-formador de mestres. Escriptor del llibre “23 Mestres de Cor, un salt quàntic en l’educació” i cocreador de la pel·lícula “Entre Mestres”, basada en el seu propi llibre.
I mes ponències per confirmar ..

Debat obert a tots i totes amb la presència de convidats i totes especials:
-Cintu Vinyes. Filòsof i màster en creciemiento personal, impulsor de “Nuitat Jove d’Arbucies”, atén joves i els acompanya en el seu creixement.
-Marian Vidal. Professora d’institut i mare d’adolescents.
I mes convidades que falten per confirmar!

Estaríem molt agraides si també poguessis participar i compartir la teva experiència amb tots i totes.
Confirmeu la vostra assistència a albadaarbucies@gmail.com

___________________________________

Related posts

Leave a Comment