Estudiants de visita a AureaSocial

Els estudiants d'Animació Sociocultural de l'Institut Ribit i Serra de Sabadell a la terrassa d'AureaSocial.
Els estudiants de l’Institut Ribot i Serra de Sabadell a AureaSocial.

El passat 23 d’abril, diada de Sant Jordi, un nombrós grup d’estudiants del 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Ribot i Serra de Sabadell van visitar AureaSocial per conèixer de la mà de Vero aquest projecte autònom de la Cooperativa Integral Catalana.

La visita va ser tot un èxit, van quedar encantats amb l’espai i va ser molt interessant perquè els estudiants ja tenien una noció del que era la CIC i, a més,  volen fer un treball sobre AureaSocial. Alguns d’ells  ja fan coses en el marc de la Revolució Integral i volen establir sinergies amb el que es porta a terme des de la Cooperativa.

A títol individual la Vero ens ha comentat que va quedar molt satisfetar de la visita perque  va poder transmetre l’essència dels diferents processos, tant a nivell global de la CIC com de xarxa territorial, però sobretot del seu propi bagatge amb la CIC emmarcat en l’animació sociocultural com a eina per a empoderar les persones i que puguin ser partíceps del seu propi desenvolupament, tant personal com comunitari.

[Fotos de Joel Aaram Mòrist.]

Related posts

Leave a Comment