De l’addiccio al petroli al fracking

Dins del cicle de xerrades del mes de maig de la campanya de col·lectivització d’AureaSocial Fem-lo Comú, en què s’aborda la qüestió energètica sota el títol «De l’addicció al petroli a l’energia lliure», el passat dijous 2 de maig, a les 19:00 h, es va parlar sobre La fracturació hidràulica (fracking), els combustibles fòssils i l’addició al petroli, amb Jordi Ortega.

Oretga és filòsof per la Universitat de Barcelona, que va ampliar estudis en filosofia política a l’Institut für Sozialforschung de la Universitat de Frankfurt i és membre del Grup de Recerca de Canvi Climàtic i Sostenibilitat de la Universitat Carlos III.  Entre altres publicacions és coautor, amb Cristina Narbona, de La energia després de Fukushima.

Escriu habitualment a La Vanguardia: http://blogs.lavanguardia.com/diario-de-futuro.

 [Vídeo de Joel Aaram Mòrist i Diana Pàrraga, Naiai. Fotos de Carolina Zerpa.]

Related posts

Leave a Comment