Aquest dissabte… ¡Permablitz!

T’interessa la permacultura? Et mors de ganes d’enfonsar els dits a la terra? Vols participar en fer de la terrassa d’AureaSocial un magnífic hort urbà? Vols coneìxer tècniques i participar d’una jornada de treball col·lectiu? Aquest dissabte 16 de març a partir de les 9.30h tindràs l’oprtunitat de fer tot això, en un marc col·lectiu i de celebració. Si vols participar escriu un correu a hortcomunitari@aureasocial.org. Us esperem!!!

PermablitzA

Related posts

One Thought to “Aquest dissabte… ¡Permablitz!”

  1. Susanna fernàndez

    Bon dia,
    ahir vaig estar parlant amb la Isabel, una de les noies que va participar en la construcció de l’hort urbà i em comentava
    que encara es necessiten mans per a acavar-lo. Em podrieu donar més informació .
    Gràcies

Leave a Comment