15-17M: Jornades de Portes Obertes a AureaSocial. Crida a la Revolució Integral.

Coincidint amb els postulats de la Revolució Integral i amb el primer aniversari de la publicació per a l’autogestió Rebel·leu-vos! i el quart aniversari de la publicació Podem!, us invitem a participar a les jornades d’informació i portes obertes a AureaSocial durant el cap de setmana del 15 al 17 de març, amb l’objectiu de fer l’acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció autogestionària fora del capitalisme.

CARTELPUERTASABIERTAS CALENDARI:

Divendres 15

10h a 21h ESDEVENIMENTS DIVERSOS

Dissabte 16
Salut
10:00 a 11:30  Taula rodona. Càtedra unificada i ciències de la vida.
11:00 a 12:30  Taula rodona. Sistema de salut pública cooperativista isistema mutualista mancomunat del be comú.
12:00 a 13:30  Dinàmica cos-ment-cor.
12:30 a 14:00  Acollida SSPC.
16:00 a 17:30  Taula rodona parlem de salut.
17:00 a 18:30  Acollida i apropament CAPS (Centre d’autogestió primària en salut)
18:00 a 19:30  Acollida i apropament SHA (Salut Holística Autogestionada).
19,00 a 20:30  Xerrada. “L’apartheit de la salut pública a Catalunya”, amb la Plataforma per a la defensa de la salut pública del 15M.
18:30 a 20:00  Acollida SSPC.

Educació
10:00 a 12:00 Presentació de l’Oficina d’educació. Des de les propostes, enunciades en la publicació Rebel·leu-vos, fins a l’actualitat.
12:00 a 14:00 Debat i reflexió, amb dinàmiquès de petits grups, segons els àmbits:
– legal;
– organització, coordinació i acollida;
– formació i eines pedagògiques;
– difusió, documentació, comunicació;
– dinamització de  projectes educatius;
– economia.
Proposta de petits grups. Cada grup tindria un papelògraf (mural) de recollida d’idees de cada àmbit. Les taules estarien durant tota la jornada i les persones podrien passar per totes i cadascuna.
16:00 a 18:00 Presentació de l’Oficina d’educació i els Espais d’Aprenentatge Col·lectiu.
19:00 Tancament, amb recollida d’idees.

Autogestió
11:00  Empoderament des de la creativitat.
16:00  Des de l’individual al col·lectiu.
18:00 Taller Dragon Dreaming.

Permablitz! (hort)
09:30  Benvinguda.
10:00 Grups de treball.
14:00 Menjar per compartir (porteu-lo de casa).
16:00 Continuació en la construcció dels llits!
19:00 Festa del nou hort

Diumenge 17

11h a 14h ASSEMBLEA monogràfica sobre la CRIDA PER LA REVOLUCIÓ INTEGRAL

Programació dels diferents esdeveniments que es portaran a terme durant aquest cap de setmana del 15 al 17 de març, a les cooperatives integrals, projectes autogestionats, nuclis d’autogestió local, ecoxarxes i, també, a les iniciatives autònomes afins als principis de la Crida a la Revolució Integral.

Acció coordinada: Per nosaltres, per la Revolució Integral

L’objectiu d’aquesta acció coordinada és fer l’acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció fora del capitalisme.

Esperem la vostra participació aquest cap de setmana a la iniciativa que us quedi mes a prop o la que més us vingui de gust, gràcies per compartir aquesta informació.Fem juntes la Revolució Integral!

Accions a Som Comunitat (Pla de l’Estany, Girona) Diumenge 17 de març, d’ 9.30 a 18h. Treballarem amb la “Comunicació No Violenta”, una forma de comunicar creada per Marshall B. Rosemberg, un nou llenguatge en el qual expressem les nostres necessitats de manera assertiva, i rebem les necessitats dels altres amb empatia.

Jornada per la Revolució Integral a Can Diogenes (La Bisbal d’Empordà) Divendres 15 de març,‰ tot el dia a partir de les 11h. Vine a conèixer la Cooperativa Integral Catalana i explica’ns que fas tu per tal de fer realitat el canvi. Tindrem acollides, xerrades, calçotada i concert!

6ª Fira de la Pita – Bajo Andarax (San Jose, Almeria) Dissabte 16 de març d’11 a 16h. Mercat amb Moneda Social Complementària de la Comunitat d’Intercanvi del Baix Andarax

Asamblea Abierta Cooperativa Integral Granaina (Granada). Assemblea oberta per donar a conèixer el model de Cooperativa Integral.

Jornades Com sortir del capitalisme a Cuenca (Jábaga, Cuenca)
Dissabte 16 de març. Nucli d’autogestió local de KuenKa; jornades per trobar-se les persones i projectes col·lectius de Conca amb la intenció de reflexionar conjuntament vies d’acció per aconseguir l’autogestió col·lectiva, podria ser la llavor d’una cooperativa integral conquense.

Suport a Enric Duran i Acollida a l’Ecoxarxa (Vilanova i la Geltrú,) Dissabte 16 de març a les 13h. Acte de suport a Enric Duran a Vilanova i la Geltrú. Acollida a l’Ecoxarxa del Garraf.

Jornades de portes obertes a AureaSocial – Espai obert a la Revolució Integral (Barcelona) Divendres 15, DIssabte 16 i Diumenge 17 de març Jornades d’informació i portes obertes a AureaSocial, durant el cap de setmana del 15 al 17 de març, amb l’objectiu de fer l’acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció autogestionària fora del capitalisme. Esdeveniments diversos.

Posem Lupa a la Crisi a L’Albada (Arbúcies, Girona) Divendres 15 i Dissabte 16 de març. L’Albada, Espai d’Educació Viva organitza i us convida a un cicle de xerrades que ens apropen als processos crítics que estem vivint, gràcies a personatges del món de l’economia, el fotoperiodisme, els camins alternatius, entre d’altres…

Primer festival de agricultura libre y economía solidaria (Málaga) Divendres 15 i Dissabte 16 de març. Festa aniversari de l’hort comunitari el Caminito i 2ºfira d’economia solidaria de Málaga Común. Parlarem sobre Revolució Integral i Cooperatives Integrals, directament vinculat a les monedes socials i la la voluntat d’autosuficiència en xarxa, i en concret informarem i farem ressò del procés de desobediència d’Enric Duran.

Llamamiento a la Revolución Integral de la Cooperativa Integral Aragonesa (Zaragoza) Dissabte 16 de març. Durant el cap de setmana la CIAR informarà sobre la convocatòria per a generalitzar la desobediència i la crida a la Revolució Integral. Diversos events i punts de concentració a Saragossa.

Acollida al Nucli d’Autogestió Local d’Alcoi (Alcoi, Alacant)
Divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17. Jornades d’acollida local al barri del Partidor integrades en les festes del mateix. Taules informatives sobre el NAL, xarrada sobre les cooperatives integrals, forum local per la Revolució Integral i mercat d’artesania local.

Acollida a Calafou, colònia ecoindustrial postcapitalista (Vallbona d’Anoia, Barcelona)
Dissabte 16. Acollida i informació sobre el funcionament de la CIC per a entendre millor quines són actualment les iniciatives autònomes afins a la Revolució Integral.

Benvinguda i Acollida Atornallom Cooperativa Integral Valenciana (Benimaclet, València) Divendres 15 i dissabte 16. Acollida a la Cooperativa Integral Valenciana al CSO L’Horta amb difussió de la Revolución Integral, cafeta i cinefòrum.

Charla e información sobre cooperativismo y Revolución Integral (Murcia) Divendres 15 i diumenge 17. Xerrada de la Cooperativa Integral Murciana a l’Ítaca divendres a les 20.30h. Diumenge taula informativa al Garruchal de Cooperativa integral murciana i l’associació Truekesintruko.

Primera jornada por la Revolución Integral (Oviedo) Dissabte 16. Al local Cambalachel cel·lebrarem l’aniversari del Rebel·leu-vos!, farem presentació del projecte Integra Revolucio, de la campanya Remou els teus diners i de la campanya de Desobediència Fiscal 2013, donarem suport a Enric Duran i mostrarem les opcions i eines de la Cooperativa Integral Asturiana.

Related posts

Leave a Comment