“Mujeres pa’lante”, Cicle de cinema documental autofinançat col·lectivament

Sinopsis22febweb                             El cicle de cinema documental autofinançat col·lectivament, es presenta amb l’objectiu de promoure el cinema documental proper i de qualitat, enmarcat dins de la campanya de col·lectivització d’AureaSocial. Tots els documentals tenen en comú haber-se finançat (i haber-se donat a conèixer) a través de campanyes de micromecenatge o crowdfunding.

 

Aquest 22 de febrer es presenta Mujeres pa’lante,  un projecte que neix fa cinc anys a Barcelona per iniciativa d’algunes dones immigrants, amb la intenció d’acompanyar d’altres dones que prengueren la decisió de creuar l’oceà i continents per a trobar nous reptes i oportunitats. En el documental relatarem la història de dues dones que han migrat a Catalunya en circumstàncies diferents i que han format part del projecte ”Mujeres Pa’lante”. A través d’aquestes històries de vida indagarem en les motivacions que les llançaren a creuar oceans, així com en les raons per a continuar vivint fora del seu pais; relatarem l’experiència que han tingut amb la discriminació, la xenofòbia social i la precarietat laboral, entre altres reptes que afronten diàriament les dones migrades en el context social actual.       para cicle de cine

Related posts

Leave a Comment