Es presenta el cicle de cinema documental autofinançat col·lectivament

El cicle de cinema documental autofinançat col·lectivament, es presenta amb l’objectiu de promoure el cinema documental proper i de qualitat, enmarcat dins de la campanya de col·lectivització d’AureaSocial. Tots els documentals tenen en comú haber-se finançat (i haber-se donat a conèixer) a través de campanyes de micromecenatge o crowdfunding. El cicle comença el proper 15 de febrer amb la presentació i la projecció del primer documental. El cicle es tancarà el 21 de juny amb l’estreny i projecció de DRECERES La Revolució Integral, un documental sobre la Cooperativa Integral Catalana: un documental que es cola a la vida de persones que s’han atrevit a desafiar les estructures del sistema capitalista i decideixen optar per altres maneres de relacionar-se, de consumir i d’usar el temps, creant xarxes de suport mutu. Adjuntem el cartell del cicle i a continuació us fem arribar el calendari de presentacions i projeccions, que tindran lloc a AureaSocial els divendres a les 19h. para cicle de cine

Related posts

Leave a Comment