«Colpegem juntes. Sumem Forces» reflexionen a Gràcia


cartell_colpegem_a4_rgb1

«Sabem que som majoria, que som el 99% i creiem que és necessària una trobada oberta i inclusiva a Barcelona el 26 i 27 de gener al Casal de Joves de Gràcia». Amb aquest repte es presenta el web Colpegem Juntes. Sumem Forces, que pretén «rescatar les persones i no els bancs» perquè davant l’atac a l’estat del benestar i a la democràcia, als nostres drets i llibertats col·lectives, la precarització creixent de les nostres vides i la depredació dels serveis públics, «ens trobem amb la necessitat d’ajuntar-nos per donar una resposta ciutadana».

De fet, algunes persones que participen en grups, plataformes i col·lectius diversos han detectat un interès comú per trobar punts de confluència i unió amb tota la xarxa de moviments socials i lluites de la ciutat. Després de reunir-nse fa una parell de setmanes, en aquesta assemblea van discutir una proposta per trobar-se i pensar la conjuntura juntes.

La jornada d’aquest cap de setmana tindrà lloc al Casal de Joves, a Gràcia (Gran de Gràcia, 192, M Fontana).

Related posts

Leave a Comment