Xerrada presentació Projecte CDIM&UNIMED

Després de la visita de la Marta i l’Albano, editors de la revista Cafè amb llet, que ens van explicar en persona la investigació sobre l’entramat de la Sanitat Pública aquesta setmana, dins del cicle de xerrades de novembre, us proposem coneixer el projecte CDIM&UNIMED.

CDIM&UNIMED, és una entitat que sorgeix com un centre de desenvolupament i investigació i aprenentatge en salut i medicina. Gestionen el coneixement científic (ciencia de la diversitat integrativa) per la seva aplicació a clíniques, educació, administració i gestió a salut. Cooperen amb organitzacions i institucions que participen activament en la millora de la qualitat de vida de la població en el seu conjunt.
Constitueix una entitat orientada pels principis i propósits cooperativistes, en el marc de la més amplia llibertat i pluralitat de pensaments i disciplines, intenta aprofundir en el coneixement dels principals problemes actuals i futurs de la societat en les àrees de la Salut; Ambient i Desenvolupament; Aliments i Nutrició; Administració i Economia; i Polítiques Socials.

Orientar al desenvolupament de professionals capaços d’intervenir crítica i creativament en el seu medi social, aportant els mitjans per obtenir la major equitat i benestar en la població. Mitjançant l’exercici efectiu de la capacitació permanent com a base del quefer profesional cotidià, conflueixen en l’aprenentatge aplicat amb la integració teorico-pràctica en un fluit i fructífer intercanvi de coneixement.

Projectes en desenvolupament:

  • Unificació de la medicina
  • Una teoría general de la salut
  • Sistema de Salut Pública Cooperativista
  • Model Holomèdic
  • Sistema mutualista mancomunat en salut
  • Universitat oberta de la salut.
  • Neurociència social humanista
  • Complexitat i subjecte biològic en salut i medicina.

Us esperem aquest proper dijous 22 a les 19h a AureaSocial.

Related posts

Leave a Comment