CafèAmbLlet i Fem-lo Comú!

En el marc de la campanya Fem-lo Comú per a la col·lectivització d’AureaSocial continuem amb el cicle del mes de novembre sobre la Salut, un espai on compartir diferents propostes tant de denúncia com de construcció d’alternatives per assolir L’atra Salut.

Aquest dijous acollim:

XERRADA AMB ELS EDITORS DE LA REVISTA CAFÈ AMB LLET

15 de novembre a les 19:00 h a AureaSocialCafè amb llet, una publicació nascuda a les comarques gironines, ha adquirit reconeixement per la seva investigació exhaustiva i crítica sobre el funcionament del sistema sanitari català.

En els seus vídeos, han preguntat directament als responsables de la gestió del sistema sanitari què passa amb els diners públics. Donen visibilitat als mecanismes que impedeixen conèixer quina és la destinació final d’aquests diners. Han denunciat que a l’hospital de Blanes i al de Calella estan amagant, entre altres dades, el destí d’1,5 milions d’euros públics gastats en “informes”.

La resposta de les autoritats, lluny de ser convincent, ha estat una denúncia a la revista, que s’ha materialitzat en una pena de 10.000 euros. Les autoritats, en comptes de donar resposta a les preguntes plantejades per la revista, hi han posat traves!

A nosaltres si que ens interessa trobar resposta a les seves preguntes!

Per a més informació: www.cafeambllet.com

La setmana passada vam comptar amb la presencia de COS la Cooperativa de Salut situada al barri de Gràcia, a Barcelona, on professionals sanitaris de diverses disciplines treballen en l’autogestió de la salut (vegeu-ne la crònica aquí: http://cooperativa.cat/presentacio-de-la-cooperativa-de-salut-cos/).

I el dijous 22 de Novembre hi haurà la xerrada de CDIMunimed, centrats en la investigació i innovació mèdica, que plantejaran el Sistema de Salut Pública Cooperativista que s’esta desenvolupant a la Cooperativa Integral Catalana (CIC).

Us hi esperem!
AureaSocial Fem-lo Comú!
c/ Sardenya 261 de Barcelona – 935535611

Related posts

Leave a Comment