Congrés “Edúcandonos en el ahora”

Divendres 2 de novembre a partir de les 17h

17h L’oficina d’educació de la CIC: Posta al dia de la feina que s’està fent.

A partir de l’organització assembleeària i diversos grups de treball (GT pedagògic, GT Economia, Coordinació, enxarxament, acollida, difusió, Espais d’aprenentatge col·lectiu …). L’Oficina d’educació està avançant molt, de manera que volem compartir amb totes vosaltres la feina que estem fent i poder facilitar la incorporació de persones a participar en grups de treball concrets i alhora facilitar que d’altres grups locals i projectes que treballen en relació a l’educació, puguin interaccionar amb la CIC, mitjançant l’oficina  d’educació.
Mira tota la informació http://www.aureasocial.org/ca/oficina-deducacio/

18h ‘Xerrada a càrrec d’Enric Duran: La Cooperativa Integral Catalana, una aposta per l’autogestió.També en l’educació”

En el marc del fòrum global virtual: Educándonos en el ahora.
http://www.educandonosenelahora.info/#!home/mainPage

 

 

Related posts

Leave a Comment