lorea.org -15setJornada Assambleària-ACT!2012

lorea.org

ACT!2012

Des Lorea [1] us convidem a diferents col·lectius i persones que habiten les xarxes lliures a la Jornada Assambleària que es realitzarà aquest dissabte 15 de setembre (de 12 a 19h) a Aurea Social (C/Sardenya 261-263 entre València i Diagonal, Barcelona). Envieu un correu de confirmació d’ assistència a:  act2012@lorea.org

Cartell Jornada Assambleària

L’ objectiu és construir la xarxa que volem entre totxs, plantejant estratègies i coordinació al voltant de les necessitats que poguem resoldre amb les eines i tecnologia que desenvolupem.

Perquè les eines del cap no desmuntaran la casa del cap. ¡¡Xarxes lliures pel poble!!

Esquema Jornada de Treball 15 Sep 2012

12-13h   Presentació d’ habitants i col·lectius, recollida de propostes, Preparació de l’ ordre del dia

13h-14:30h  Taller “Lorea. Màxima Potencialitat de n-1.cc. Seguretat, Encriptació i Federació. Creació de llavors”

14:30h-16h   Dinar Popular

16h-19h          Jornada Assambleària Lorea

Lorea acosta les xarxes físiques dels seus habitants a les xarxes virtuals, i viceversa, creant una xarxa col·lectiva, segura i horitzontal, on els seus habitants NO són consumidors d’ un servei. El 15 d’ Octubre 2012 tenim la presentació d’ ACT![1] on presentem el mòdul d’ assamblees i el desenvolupament realitzat als últims mesos, demés de la migració del programari elgg a la versió 1.8. A la Jornada Assambleària volem decidir entre totxs una estratègia per a coordinar esforços conjuntament per a presentar el mòdul d’ assamblees a l’ ACT!,  prevista dins les movilitzacions globals que tindran lloc en aquestes dates, entre elles el Hackmeeting 2012 del qual també participem.

També volem viure la part lúdica com habitants de tots els procesos i compartir un dinar popular, com agraïment de l’ ACT!2012 obtinguda gràcies al vostre suport.

Per als que pogueu venir, us recordem que Lorea és un projecte horitzontal que s’organitza mitjaçant les xarxes que desenvolupem i sempre podeu participar als fòrums i assemblees del nostre grup: https://n-1.cc/pg/groups/7826/lorea/ (si us plau, llegiu la documentació i doneu-li un cop d’ull al trebal fent anteriorment).

Esperem veure-us en aquesta i a les pròximes.

Lorea

[1] Lorea

Grup a la xarxa social

[2] Aurea Social

[3] ACT!2102 és una acció derivada del Consens de Barcelona que té per objectiu ésser una acció realitzada per la ciutadania activa, GLOBAL, SIMULTÀNEA i amb un resultat efectiu CONCRET, que cerca una TRANSFORMACIÓ social, política, econòmica… palpable. Amb aquesta finalitat, diferents organitzacions/xarxes/col·lectius han donat suport a ACT!2012 de Lorea i altres moviments (Ekta Parishad). L’ organització Nova-Innovació Social  (propulsora del Consens de Barcelona) ha otorgat 4000 Euros a cada organització per a dur a terme les seves accions.  Gràcies al suport que ens donareu a la comunitat Lorea hem utilitzat aquest incentiu per a alliberar programdores que desenvoluparan un mòdul per a les assembles i que volem presentar-vos el disseny que hem fet aquests últims mesos: https://n-1.cc/pg/groups/248054/assembly-and-decissions-tool/. També amb ACT! Durant els dies 27 al 2 setembre realitzarem una Hacktahon Lorea per a perfilar el desenvolupament dels mòduls d’ assamblees, votacions i propostes i treballar conjuntament en la migració al 1.8.

Related posts

Leave a Comment