Projecció “La educación Prohibida”

Com molts de vosaltres ja sabeu, per fi s’ha estrenat la pel·lícula La Educación Prohibida. Una iniciativa independent en la que durant 2 anys s’han realitzat prop de 90 entrevistes a professionals relacionats amb diferents projectes educatiius i de desenvolupament humà. Podeu veure més informació aquí http://www.educacionprohibida.com

La Educación Prohibida és en bona part un llargmetratge documental, amb elements de ficció i animació. Un documental que qüestiona la manera en que majoritàriament s’intervé a les escoles i instituts.

Tant si heu pogut veure la pel·lícula, com si heu participat a la mateixa, us convidem a compartir-la amb nosaltres a AureaSocial participant en un debat al final de la mateixa.

La pel·lícula obre la nostra programació, que us explicarem breument, i també podreu conèixer l’espai,-i tot allò que us oferim-, aquells qui no el conegueu.

La projecció comptarà a més, amb una kafeta ecològica, on hi trobareu pastissos, infusions i llets vegetals preparats amb molt d’amor.

Ens agradarà molt comptar amb vosaltres!

Dia: 6 de setembre  – Hora: 18’00

Lloc: AureaSocial – Carrer Sardenya, 261-263, Barcelona –

Metro L2/L5 Sagrada Família

Correu: info@aureasocial.orgeducacio@cooperativaintegral.cat

 

 

Related posts

One Thought to “Projecció “La educación Prohibida””

  1. ole bunger

    hola
    hay otros pases de la película… ?
    lo he visto tarde

    salu2 Ole

Leave a Comment