L’Albada inicia la campanya de microfinançament

L’associació L’Albada , treballa per una educació viva, integral i respectuosa, així com per una materno-paternitat participativa, donant suport i eines a les famílies que s’acosten a ella.
L’activitat més regular i constant és de dilluns a divendres: L’Albada s’obre a les famílies que vulguin donar aquest tipus d’acompanyament a l’educació dels seus fills en l’Espai per a una Educació Viva i Respectuosa L’Albada”.
L’Albada dóna així mateix cabuda a un grup de suport a la maternitat, a cicles de Cinefòrum, a concerts per a nens, adolescents i / o adults, a petites fires d’intercanvi, a xerrades i tallers adaptats a les inquietuds de l’associació .. .
La nostra filosofia es basa en que el motor del canvi social que està esdevenint actualment som nosaltres mateixos, així que l’acompanyament de l’altre i d’un mateix, des de l’escolta de necessitats i ritmes, és crucial perquè puguem activar accions individual o col · lectivament.
Què ens mou a realitzar-ho:
L’Albada respon i neix de la necessitat de canviar el paradigma educatiu actual, però també de la voluntat de crear un punt de referència sociocultural que aculli la filosofia anteriorment descrita.
La força del projecte ens ha portat a iniciar una activitat plena d’il.lusió, que volem sostenir i impulsar a través d’aquest mecenatge.
Gràcies!

 

Related posts

Leave a Comment