Gran Inauguració 16 juny

El proper dissabte 16 de juny a partir de les 11 del matí i fins al vespre, tindrà lloc la Gran inuguració d’AureaSocial. Hi haurà presentació dels projectes que ja conviuen a AureaSocial i moltes activitats i sorpreses, tallers, música en directe, dinar popular…

AureaSocial és un espai autogestionat i obert on desenvolupar serveis públics a llarg termini. Especialment en l’àmbit de l’educació lliure i la salut holística, a més de la generació de processos col·lectius que treballen per tal de donar cobertura a les necessitats diverses de les persones, fomentant així l’empoderament col·lectiu i el suport mutu, posant en pràctica l’autogestió de les nostres vides en els diferents àmbits com l’habitatge, l’alimentació, l’economia…

Ens sentim felices de poder compartir aquest somni col·lectiu i és per això que us invitem a celebrar-ho amb nosaltres i fer-ne tanta difusió com pugueu.

Serà una gran jornada!

Us esperem!

Salut i autogestió..


Related posts

Leave a Comment