Ajuda per netejar la terrassa


El grup de treball de la terrassa d’AureaSocial ha fet molta feina per deixar la terrassa gairebé llesta, queden encara algunes qüestions a resoldre.

Ara es necessiten mans de manera urgent per a demà divendres durant tot el dia, per tal que la terrassa es pugui deixar el més alliberada possible, especialment pel que fa a la terra que ara està en sacs ocupant espai de la terrassa i cal tornar a posar a les jardineres, deixant així la terrassa lliure d’obstacles.

És especialment important de cara a la preparació del Casal Viu d’Estiu a AureaSocial, que comença dilluns dia 2 a les 10h del matí.
És important que vetllem per tal que els infants puguin gaudir de la terrassa. Per això us invitem a venir i encara que sigui durant mitja hora ja serà de molt agraïr per part de les adultes i infants que estiran a AureaSocial durant el juliol.

S’anima a tota persona que vulgui, a participar en aquesta convocatòria de treball comunitari voluntari, que tanmateix, podrà servir per cobrir la quota d’entrada a la Cooperativa Integral Catalana en aquells casos on s’escaigui. El dinar l’assumeix el col·lectiu d’AureaSocial i els horaris que es fixen són des de les 9h del matí fins a 14.30h i de 16h a 20h, podent participar les hores que es vulguin, incloent el cap de setmana.

Qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 935535611 o escriure a info@aureasocial.org

Molt agraïdes per la vostra col·laboració!

Seguim!!!

http://www.aureasocial.org

Related posts

Leave a Comment