Queden 4 dies per aconseguir el mínim de cofinançament d’AureaSocial, a la campanya de Verkami.

Queden 4 dies per aconseguir el mínim de cofinançament d’AureaSocial, a la campanya de Verkami.

Portem 3225 euros i ens queden 4 dies per arribar al mínim de la campanya que es de 4800 euros. per això agraïm a tothom que ja ha participat i demanem un ESFORÇ COL·LECTIU per aquests últims dies. Aquests fons serviran per realitzar, petites obres a la façana i al terrat, i generar materials de difusió i comunicació per donar a conèixer Aureasocial. A més a més, suport per cobrir les despeses ordinàries dels primers mesos d’autogestió. Podeu col·laborar amb petites quantitats i entre totes ho aconseguirem!

A més de poder aportar amb recursos econòmics, podeu participar en aquest projecte de manera presencial donant suport en la dinamització de l’espai. Concretament esteu invitades totes les persones per:

Participar en la gestió tècnica, de manteniment i de dinamització de l’espai, tota de base voluntaria i autogestionaria.

Participar en els diversos projectes: de salut, d’educació, d’habitatge, de desobediència econòmica…

Podeu solicitar espais per activitats sempre que no sigui imprescindible un pagament económic per poguer participar-hi!
l’assemblea que gestiona els horaris es la dels espais d’aprenentatge col·lectiu que es troba els dimarts a les 12h a AureaSocial.

Related posts

Leave a Comment